Producten – Springkastelen/interactieve spelen

Springkasteel / interactief spel huren

Een springkasteel huren zorgt voor uren plezier zowel voor kinderen als volwassenen. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, stijlen en thema’s. Huur je springkasteel zonder zorgen te maken over het weer want elke reservatie heeft slecht weer garantie waardoor je kosteloos kan annuleren moest het slecht weer zijn.

Slecht weer garantie, gratis annuleren bij slecht weer.

Reuze voetbalschoenen
Reuze voetbalschoenen
meer info
Ballenbad
Ballenbad
meer info
Giraffe springkasteel
Giraffe springkasteel
meer info
Reuze waterglijbaan
Reuze waterglijbaan
meer info
Fortnite springkasteel
Fortnite springkasteel
meer info
Vierendelen springkasteel
Vierendelen springkasteel
meer info
Bos springkasteel
Bos springkasteel
meer info
Minions springkasteeel
Minions springkasteeel
meer info
Dinosaurus springkasteel
Dinosaurus springkasteel
meer info
Kanon gevecht interactief spel
Kanon gevecht interactief spel
meer info
Eenhoorn springkasteel
Eenhoorn springkasteel
meer info
Versla de mol interactief spel
Versla de mol interactief spel
meer info
Vierendelen interactief spel
Vierendelen interactief spel
meer info
Reuze glijbaan met ballenbad
Reuze glijbaan met ballenbad
meer info
Reuze waterglijbaan met zwembad
Reuze waterglijbaan met zwembad
meer info
Betonblok
Betonblok
meer info

Wij beschikken over springkastelen zowel voor jongen, meisjes als uniseks. Alle beschikken over verschillende attracties zoals obstakels, glijbanen, klimmuren, klimtorens maar ook springnummers … Vele zijn gemaakt met eigen designs waardoor deze unieke zijn in hun soort, dit met de beleving voor de kinderen en volwassenen voorop. Zoals het hebben van 1 ingang zodat zo enkel hier erop en eraf kunnen, makkelijk om op te letten tijdens een feest.

Voor tieners en volwassenen zijn er verschillende interactieve spelen aanwezig. Dit zijn spelen met de structuur van een springkasteel waarbij ze met of tegen elkaar spelen in een levensgroot spel. Dit zorgt voor variatie op je feest zowel voor de kleintjes als de grotere.

Huren van een springkasteel kan voor allerhande feesten zoals communiefeest, lentefeest, verjaardagsfeest, schoolfeest, huwelijken … of gewoon voor een dag vol plezier. Wij verhuren springkastelen ook voor privéfeesten, feestzalen, sportclubs …

De huur van een springkasteel / interactief spel op deze pagina zijn inclusief levering, installatie, afbreken en ophalen binnen een straal van 25 km. Wens u een kasteel te huren buiten deze afstand, stuur ons een bericht met het adres en wij maken een gepersonaliseerde prijs voor je.

Algemene voorwaarden huur springkasteel/ interactief spel:

 • Het is niet toegestaan om met etenswaren, drinkwaren, snoepgoed en andere verstikkende voorwerpen de attractie te betreden. Net zoals het betreden met vreemde voorwerpen zoals schoenen, brillen, speelgoed en andere
 • Een volwassenen of andere verantwoordelijk persoon moet toezicht houden op het gebruik van de attractie.
 • Het is niet toegestaan om tegen de wanden te springen, trekken, hangen, erop te klimmen en/of op de daken te klimmen.
 • Indien de attractie lucht begint te verliezen of wanneer de attractie onvoldoende stabiel is moet men ze onmiddellijk verlaten.
 • De motor mag nooit afgedekt worden
 • De toevoerbuis tot de motor moet steeds gestrekt liggen, zodat de lucht vlot het springkasteel kan ingaan (mag niet gedraaid zijn rond zijn eigen as)
 • Volwassenen mogen enkel in geval van nood de attractie betreden.
 • Bij gebeurlijke ongevallen is (zijn) de huurder(s) verantwoordelijk. De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen, van welke aard ook. De verzekering van de gehuurde toestellen is steeds ten laste van de huurder.
 • Bij storm of hevig onweer dient de huurder het materiaal en toebehoren in veiligheid brengen. Eveneens ’s nachts opdat diefstal en schade te vermijden
 • BIJ REGEN: HET TOESTEL OPGEBLAZEN LATEN. Indien men het toestel toch aflaat, dient men al de torens, muren, glijbanen naar binnen te plooien en de attractie dubbel te plooien.
  • Indien het kasteel afgelaten wordt en open in de regen blijft liggen, sijpelt het water tot de attractie en ontstaat er schade, waarbij de verhuurder voorbehoud zal maken voor eventuele herstellingskosten.
 • Met normale slijtage van de toestellen wordt rekening gehouden. Het gehuurde materiaal wordt in uitstekende staat overhandigd aan de huurder en wordt verwacht deze in goede staat terug te ontvangen. Bij eventuele vaststelling van schade – al dan niet opzettelijk toegebracht – moet deze betaald worden door de huurder of zijn verzekering.
 • De plaatsing mag niet gebeuren op steenslag op oneffen terrein en plaatsen waar puntige voorwerpen voorkomen.
 • Indien de attractie geplaatst wordt op een verharde oppervlakte is het verplicht de betonblokken mee te huren om hieraan de attractie te verankeren.

Bij het huren van een springkasteel en/of een interactief spel gaat u automatisch akkoord met de hierboven beschreven algemene voorwaarden.