Glamping accommodatie op festivals

Lotus Belle tilt glamping tot een volgend niveau met hun speciale vorm en perfecte afwerking die zich van buiten naar binnen voorzet, is dit perfect voor jouw bezoekers te slapen te leggen. Deze speciale tent zijn beschikbaar van 4 tot 6 meter diameter met centrale minimum hoogte van 3 meter.

Mogelijkheden

Verschillende tenten kunnen met elkaar verbonden worden door de Lotus Meha wat het mogelijk maakt om verschillende tenten met elkaar te verbinden tot het creëren van een groot complex met verschillende kamers. De tenten kunnen in verschillende vormen (lijn, cirkels, spiralen) geplaatst worden, allemaal naar jullie wensen. Het interieur van de tenten kan zelf gekozen worden, hierdoor heeft u de volledige vrijheid om in te richten naar eigen wens. Optioneel kun je ook de accessoires huren (bv. bedden, beddengoed, verlichting, tapijten, enz.) Indien gewenst verzorgen we ook de complete inrichting.

Capaciteit

Afhankelijk van de grootte van de kozen tenten kunnen er meer of minder personen in. gaande van 2 personen tot maximum 6 personen in de Lotus Belle tent.

In de Lotus Mahal tent kunnen er grotere groepen geplaatst worden of kan dienen als extra grote luxe accommodatie. Door de grote en unieke vorm, wordt deze ook gebruikt als centraal ontmoetingspunt of workshop tent. Samen met Glampingwelt beschikken we over een accommodatiemogelijkheden van hoge kwaliteit voor 100-500 personen.

Opstellen/afbreken

Het opstellen in afbreken is inbegrepen en zal gebeuren door een professioneel team. Wij komen met het materiaal tot bij jullie op de locatie. Wij bieden onze diensten aan in heel Europa. Wij reizen graag en stellen onze tenten graag ter beschikking voor jouw evenement – ongeacht waar het evenement plaatsvindt!

Contacteer ons zodat we samen jou wensen kunnen uitwerken

Dank je voor uw bericht, we contacteren u zo snel mogelijk
Er liep iets mis, probeer het nog eens.