Camping uitbreiden met Lotus Belle

Je camping faciliteiten uitbreiden zonder zware kosten te moeten doen is mogelijk via het gebruik van Lotus Belle tenten. Of ga je een nieuwe camping starten, dan kunnen wij je helpen met uniek glamping tenten in verschillende groottes. Kies zelf hoe je interieur en bepaal zelf welk aanbod voor jou het beste werkt, liever een groter aanbod voor 2, 3, 4 of misschien 6 personen.

Uitbreiden zonder zware kosten

Lotus Belle tenten zijn unieke tenten die je klanten en jezelf tot verstomming zal doen slagen. Met zijn speciale vorm, grote ingangshoogte en veel ruimte kan deze nieuwe stijl van overnachten iedereen bekoren. De glamping tent in beschikbaar in verschillende groottes, van 4 tot 6 meter diameter. Elk met een centrale minimum hoogte van 3 meter.

Het is mogelijk om deze tenten aan te kopen of te huren waar u zelf kan waarnemen dat dit een nieuw gat in de markt is. Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden. Zo kunnen we samen zorgen dat u kan uitbreiden en uw klanten deze unieke nieuwe belevenis bij jou kunnen hebben.

Bepaal zelf uw aanbod

Bepalen hoe groot het succes zal worden is heel moeilijk en zal voor twijfel zorgen of u nu moet beginnen. Afhankelijk van u huidige aanbod, de beschikbare ruimte en uw budget kunnen we je helpen te bepalen welke verhouding van kleinere, grotere tenten perfect is voor jouw camping. Klein beginnen is zeker mogelijk, waarbij je later kan uitbreiden naar eigen middelen. Zijn de aanvragen voor een bepaald weekend veel meer als verwacht, dan kan u ook altijd een tent huren voor dat bepaalde weekend. Zo kan u al uw klanten bedienen met een minimum aan kost.

Indeling van de tent

De unieke vorm en de vele accessoires maken het mogelijk om elke Lotus Belle tent speciaal in te richten naar jouw en je klanten hun wens. Hierdoor kan u verschillende stijlen van tenten aanbieden, zo is elke overnachting speciaal voor de bezoekers. De tent kan ook door middel van de binnentent in verschillende ruimtes ingedeeld worden, maar ook zal door verschillende dak zeilen het uitzicht van de tent veranderen en kan de sfeer in de tent verschillend zijn.

Vanwege zijn buitengewoon design is het mogelijk om over de hele grondoppervlakte recht te staan. Dit zorgt ook voor vele mogelijkheden, van het creëren van een super gezellige ruimte voor 2 personen. Naar een familie ingerichte tent tot maximum 6 personen, allemaal slapen op vaste bedden met een dik matras. U bepaald het zelf en kan de mogelijkheid geven aan uw gasten om met iemand extra in de tent te slapen.

Onderhoud

Het onderhouden van u tent zorgt voor een langere levenstijd van Lotus Belle tenten. Het proper maken van de stop, het impregneren van het dak en de zijkanten maar ook het droog bewaren is zeer belangrijk om ten volste te kunnen genieten voor vele jaren. Dit kan overweldigend overkomen, om te zorgen dat jullie ten volste kunnen genieten van jullie tent geven wij jullie de mogelijkheid om te genieten van onze service voor onderhoud en opslag van jullie tenten. U bepaalt hierbij zelf wanneer deze afgebroken en opgehaald worden, wij doen het onderhoud en slagen deze op tijdens de winter. U vertelt ons wanneer u deze terug in gebruik wilt nemen, waarna wij deze terug komen opstellen op uw domein. Met de juiste onderhoud en opslag zal uw tent vele jaren kunnen meegaan.

Samen breiden we jouw camping uit:

Dank je voor uw bericht, we contacteren u zo snel mogelijk
Er liep iets mis, probeer het nog eens.