Bruiloft Lotus Belle

Geniet en geniet na van je trouwfeest door te overnachten aan je dansfeest. Lotus Belle tenten bieden de mogelijkheid om op een unieke manier te overnacht bij je bruiloft. Hiermee heb je geen stress meer om naar huis te gaan, zowel voor jullie als koppel als voor jullie gasten. Wij stellen onze tenten op, op een door jullie gekozen locatie, naast of juist een beetje verder van jullie feesttent.

Amare-Certe-Lotus-Belle-Huwelijkspakket-s-nachts-binnenkant

Mogelijkheden

In Lotus Belle tenten zijn er in verschillende formaten van 3 meter diameter tot 6 meter diameter. Door hun unieke design en inrichtmogelijkheden, is het zowel een beleving om in te overnachten als het maken van speciale trouwfoto’s. Decoreren kan naar jullie wens waardoor jullie fantastische foto’s zullen hebben.

De Lotus Mahal tent sluit met zijn design volledig aan aan de Lotus Belle tenten. Deze tent met een oppervlakte van 65m² kan perfect dienst doen voor een receptie en een dansfeest. Door zijn mooie afwerking is feesten in deze tent bijzonder. Deze tent heeft de mogelijkheid om de zijkanten volledig, deels of niet eraf te halen. Helemaal afhankelijk van jullie keuze.

Overnachting

Inrichting van de tenten kan in verschillende stijlen, waarbij we voor bruid en de bruidegom een speciale inkleding hebben die bij elke installatie verschillend is waardoor zij telkens in een unieke setting overnachten. Voor de andere gasten kan er gekozen worden voor een opstelling met 2 bedden tot een maximum van 6 bedden per tent. Hierbij kan men ook decoreren indien gewenst.

Installatie

Wij zorgen voor een all in one formule waarbij wij de tenten opstellen op de door u gekozen locatie. Na uw trouwfeest komen wij de tenten terug afbreken. Het voorzien van bedden/matrassen/bedlinnen … is helemaal vrijblijvend.

Amare-Certe-Lotus-Belle-Huwelijkspakket-binnenkant
Amare-Certe-Lotus-Belle-Huwelijkspakket-binnenkant
Amare-Certe-Lotus-Belle-Huwelijkspakket-5
Amare-Certe-Lotus-Belle-Huwelijkspakket-s-nachts-voorkant
Amare-Certe-Lotus-Belle-Huwelijkspakket-s-nachts-zijkant-

Samen zorgen we een onvergetelijke overnachting voor jou en je gasten

Dank je voor uw bericht, we contacteren u zo snel mogelijk
Er liep iets mis, probeer het nog eens.