Wat zijn Lotus Belle tenten?

Lotus Belle tenten zijn unieke glamping tenten van kwalitatief dik canvas, met hun buitengewoon design afgewerkt met natuurlijke elementen beschikt u over een ideale setting voor jouw activiteit. Door de prachtige vorm beschikt een Lotus Belle tent over veel ruimte waar u helemaal kan rechtstaan. Door de grote deuropening stapt u gemakkelijk binnen in een nieuwe beleving. Met de stargaze optie op verschillende modellen kunnen bezoekers overdag genieten van de zon die binnen schijnt en ’s nachts wegdromen onder een mooie sterrenhemel.

Lotus Belle tenten zijn er in verschillende groottes (Lotus belle 4 tem 6 m, Lotus Meha en Lotus Mahal); voor zowel kleinere dan grotere evenementen. Door de vele accessoires (bv jutten matten) die gecombineerd kunnen worden met de Lotus Belle tenten kan de overdekte locatie juist groter of kleiner gemaakt worden, alles zodat jouw event naar jouw wensen zijn. Door middel van de isolatielinnen of het katoenen linnen blijft de tent op een aangename temperatuur tijdens de wintermaanden. Dit maakt het mogelijk om ook activiteiten te organiseren met de Lotus Belle tenten in de koudere maanden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Door de verschillende groottes waaruit kan gekozen worden, maar ook de verschillende mogelijkheden waarmee ze met elkaar kunnen verbonden worden zijn deze geschikt voor een grote variatie aan activiteiten.

Onder andere worden ze gebruikt bij evenementen waarbij koppels, families, vriendengroepen overnachten zoals festivals, trouwen, meerdaagse activiteiten … Slapen kan op vaste bedden met een stevig matras, een zacht kussen en hemels badlakens.

De fantastische vorm maakt het ook mogelijk om in de Lotus Belle tent te dineren, als koppel of met vrienden. Ook worden onze tenten gebruikt voor verschillende soorten meditaties en joga.

De Lotus Mahal tent heeft met zijn 65m² grondoppervlakte een perfecte afmeting voor organiseren van dansfeesten, recepties, conferenties …

Maar ook als vipruimte om te overnachten kan deze dienst doen.

Waarom zou ik voor Lotus Belle kiezen voor mijn evenement?

Voor evenementen werkt Amare Certe samen met Glampingwelt gevestigd in Oostenrijk. Samen beschikken we over de kennis, materiaal en logistiek om kleine en grote aanvragen voor Lotus Belle tenten te vervullen. Onze eerdere ervaring in het samenstellen, begeleiden en uitvoeren van festiviteiten zal uw evenement zorgeloos georganiseerd worden.

Door de natuurlijke afwerking die zich van buiten doortrekt naar binnen zullen uw bezoekers in uw evenement gebracht worden nog voor ze binnenstappen in de unieke set-up. De speciale tenten kunnen afzonderlijk gebruikt worden, allemaal professioneel uitgelijnd in rechte lijnen, cirkelvormig of maanvormig

Laten we samen de mogelijkheden overlopen

Slaapplaats, extra overdekte ruimte voor uw evenement creëren kunnen overweldigende zaken zijn waar niet wetend eerst te beginnen en wat er allemaal nodig is. Wij helpen je met raad en daad bij om jouw en je gasten een unieke Lotus Belle beleving te geven.

Dank je voor uw bericht, we contacteren u zo snel mogelijk
Er liep iets mis, probeer het nog eens.